SugarBoy don drop him New Album “Believe”.

Sugarboy wey de signed to G-Worldwide Entertainment, don finally drop him new album “Believe”. The album get 22-tracks and na only Kiss Daniel him fellow label mate wey him feature for two songs that is “Kalamity” and “Ekene“.

Producers wey join produce this Album na Beatburx, DJ Coublon, Tony Ross, Da Genius, Luis AMG, Papi J, Young Jonn and CMelony/Bangaz. Na only Suka Sounds wey mixed and mastered the whole album.

Abeg make we support SugarBoy Buy the Album for itunes here


Leave a Reply

Your email address will not be published.